Дитина загинула у страшному ДТП під Харковом

17 серпня, у четвер, на 128 км автодороги Харків – Красноград – Перещепино Зачепилівського району сталася ДТП за участю трьох автомобілів.

38-річна жінка, водій автомобіля FORD Freestyle, слідуючи з боку м. Харків в напрямку м. Дніпропетровськ, не вибрала безпечну швидкість та не впоравшись з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху, де скоїла зіткнення з автомобілем MERCEDES-BENZ, під керуванням 29-річного водія, та автомобілем MAZDA-323, під керуванням 26-річного водія, що рухалися в зустрічному напрямку, повідомляє сайт УДАІ УМВС України в Харківській області.

Внаслідок ДТП 9-річна пасажирка автомобіля FORD Freestyle від отриманих  травм загинула на місці, водій та два пасажири автомобіля FORD Freestyle з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до Новомосковської ЦРЛ. Водій та пасажир автомобіля MERCEDES-BENZ 814 з тілесними ушкодженнями доставлені до Новомосковської ЦРЛ та після надання медичної допомоги відпущені на амбулаторне лікування. Наразі правоохоронними органами встановлюються причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Автор: Менеджер сайта