Дитину защемило дверима електрички. Бабуся та дідусь бігли за потягом по перону

http://tourdream.net/ http://tourdream.net/
Інцидент трапився на станції Маяк (Ізюмський напрямок) ввечорі 26 жовтня.

Сім`я мешканців м. Ізюм чекала на пероні електричку. Під час посадки в поїзд дорослі підсаджували 6-річну дівчинку до тамбуру вагону, коли двері різко зачинилися, зажавши ніжку маленької дівчинки, і потяг почав рухатись.

Всі родичі у цей час перебували на платформі. Дідусь біг за потягом, підтримуючи перелякану онучку на руках. Тілесні ушкодження також отримала бабуся, яка, намагаючись допомогти, впала на платформі. Побачивши, що трапилось, один із пасажирів зірвав стоп-кран. Коли потяг зупинився, дорослі разом з дитиною змогли зайти до вагону щоб продовжити поїздку.

Прибувши на ст. Ізюм потерпілі звернулися до правоохоронців. Транспортні міліціонери негайно викликали швидку допомогу і малолітню дівчинку та її бабусю доставили до лікарні, де було встановлено, що у результаті пригоди дитина отримала тупу травму м’язів правого стегна, а її бабуся – забій верхньої третьої лівого плеча. Після надання необхідної медичної допомоги, потерпілих було відпущено додому.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та лінійним відділом на ст. Основа розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.276 КК України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту), яка передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі строком до трьох років. 

Автор: Администратор сайта