Дівчину-підлітка збив поїзд під Харковом

resh.org.ua resh.org.ua
15 лютого поблизу ст. Левада шляховимірювачем було травмовано 16-річну мешканку м. Харків.

Зі слів свідків, під час перетинання колії на дівчині були навушники для прослуховування музики з мобільного телефону. На звукові сигнали великої гучності, що подавалися машиністом, вона не реагувала. До того ж, дівчина переходила колію в невстановленому місці.

Як повідомили у прес-службі УМВС України на Південній залізниці, для запобігання наїзду машиністом було застосовано екстрене гальмування, однак зіткнення уникнути не вдалось. З отриманою черепно-мозковою травмою та забоями тіла бригадою швидкої медичної допомоги потерпіла була доставлена до Харківської міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Наразі усі обставини події встановлюються.

У минулому році на об’єктах Південної залізниці через власну необачність та ігнорування правил безпеки травмувалося 10 дітей, із яких 2 – смертельно. Вже цього року сталося залізничне травмування однієї дитини.

Автор: Администратор сайта