Дві машини "швидкої допомоги" застрягли у снігу під Харковом

http://infosmi.net http://infosmi.net
Сьогодні вночі рятувальники витягали зі снігових заносів дві карети швидкої допомоги.

О 02:33 до чергової частини Головного управління ДСНС у Харківській області надійшло повідомлення про те, що у Харкові на проїзді Роганському, 5 у сніговому заметі застрягла карета швидкої медичної допомоги на базі автомобілю «Газель».

Медики вертались з виклику, коли з-за складних погодних умов автомобіль занесло і колеса потрапили в сніговий замет. Далі рухатись медичний автомобіль не зміг, тому лікар звернувся про допомогу до рятувальників.

До місця виклику негайно прибув підрозділ ДСНС на автомобілі підвищеної прохідності «Урал». За допомогою тросу рятувальники витягли своїм авто швидку з замету на рівну ділянку дороги. Потім медики продовжили рух самостійно.

Окрім того, 24 березня о 18:40 рятувальникам довелось надавати допомогу ще одній бригаді швидкої медичної допомоги, чий автомобіль через снігопад потрапив колесами у яму. Подія трапилась на вул. Нагорній у м. Зміїв. Медики поспішали на виклик, тому їм негайно була потрібна допомога. Рятувальники оперативно витягли і цей автомобіль, який потім негайно вирушив на допомогу хворому.

Автор: Администратор сайта