Двох іноземних студенток знайшли мертвими у Харкові. Фото

Фото:www.facebook.com/Харьков SOS Фото:www.facebook.com/Харьков SOS
Молоді жінки не виходили на зв'язок чотири дні.

Тіла померлих з ознаками насильницької смерті знайшли ранком 3 січня в орендованій двокімнатній квартирі на другому поверсі однієї з дев'ятиповерхівок по вул. Валентинівській (Салтівський житловий масив). 

Як розповіли у Головному управлінні Національної поліції України у Харківській області, сьогодні близько 09:30 до Київського відділу поліції звернувся 19-річний чоловік з проханням встановити місцезнаходження його подруг, з якими він разом навчається на другому курсі університету. Студентки з 31 грудня 2018 року не відповідали на телефонні дзвінки.

Правоохоронці, які прибули за вказаною адресою проживання студенток, знайшли два жіночі тіла без ознак життя.

Як передає UA:Харків, студентки навчалися у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна, на другому курсі медичного факультету. Про це кореспондентам UA: Харків розповів почесний консул Туреччини у Харкові Володимир Білий. За його словами, посольство Туреччини вже сповістили про смерть студенток. Нині посольство має зв'язатися з родинами загиблих. 

За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

Нині проводяться слідчі та розшукові дії з встановлення обставин події, свідків та очевидців, а також розшуку особи, яка причетна до скоєння злочину.

Студенткам було 20 і 22 роки.

Читайте також: Медики попереджають про можливий спалах кору на Харківщині