Двох підлітків розстріляли з мисливського карабіна. Фото

Фото: Live Spinelli Фото: Live Spinelli
Повідомлення про подію у смт Малинівка надійшло до правоохоронців 18 грудня, близько 22:00, від фельдшера Чугуївської лікарні.

Постраждалих було госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні, знадобилося хірургічне втручання — лікарі виявили численні вогнепальні поранення нижніх кінцівок та плечового суглоба. Наразі стан здоров’я 17-річного хлопця стабільно тяжкий. Другий потерпілий, 19-річний молодик, у тяжкому стані був переведений до лікарні у Харкові. Про це повідомили у ГУНПУ в Харківській області.

Правоохоронцями було встановлено, що поранення молодики отримали біля смт Малинівка — їх розстріляв з мисливського карабіна «Мосберг» 43-річний мешканець Харкова.  Як повідомили у поліції, після зчиненої стрілянини власник зброї самостійно доставив постраждалих до лікарні.

Наразі речові докази вилучено. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Подробиці та обставини події в поліції пообіцяли повідомити пізніше.

Читайте також: Після полювання на кабана у двох районах Харківщини зафіксували АЧС

Микола Мельник