Двоє харків'ян продавали дівчат у сексуальне рабство до Ізраїлю

http://novostiua.net/ http://novostiua.net/
Зловмисники пропонували їм працевлаштування за кордоном, а насправді переправляли до іншої країни для надання інтимних послуг.

Правоохоронці затримали 37-річного чоловіка та його 40-річну спільницю під час спроби вивезти з Харкова одну з ошуканих жертв.

Підозрювана підбирала потенційних жертв за допомогою мережі Інтернет. В першу чергу її цікавили молоді дівчата, які знаходились у скрутному матеріальному становищі. Зловмисниця пропонувала їм гарну роботу в якості танцюристок за кордоном. При цьому «роботодавиця» обіцяла стабільний заробіток та надійний захист від будь-яких проблем. Проте жінок, що зацікавились пропозицією, вивозили до Ізраїлю з подальшою експлуатацією у секс-індустрії.

Днями на території аеропорту міста Харкова при спробі вивезти до Ізраїлю 23-річну харків’янку працівниками міліції був затриманий один з членів угруповання. Невдовзі УБОЗівці затримали і іншого фігуранта справи.

За вказаним фактом слідчим управлінням ГУМВС України в Харківській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Обом затриманим оголошено повідомлення про підозру у скоєнні вказаного злочину. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

У рамках досудового розслідування слідчими органами відпрацьовується інформація щодо причетності вказаних осіб до інших аналогічних злочинів на території Харкова і області.

Автор: Администратор сайта