Двоє юнаків з Харківщини отримали по 10 років тюрми за знущання та вбивство

На Харківщині в Дергачівському районі були засуджені малолітні злочинці, які скоїли вбивство пенсіонера.

 Дану інформацію оприлюднили в центрі громадських зв'язків МВС у Харківській області.

Стали відомі обставини затримання злочинців. Ще в лютому поточного року був затриманий 17-річний підліток, який скоїв крадіжку. Співробітникам правоохоронних органів вдалося встановити деякі обставини, які стали приводом вважати, що підліток, а також його знайомі причетні до скоєння іншого особливо тяжкого злочину.

Таким чином, було встановлено, що молоді люди мають відношення до скоєння вбивства 79-річного пенсіонера. У пошуках цінних речей зловмисники проникли в будинок пенсіонера через віконну раму. Однак залишитися непоміченими їм не вдалося. Їх побачив господар будинку, тому підлітки почали бити його дерев'яною палицею. Від отриманих тілесних ушкоджень старий помер. Після цього злочинці зникли з вкраденими речами.

Події, що сталися, були внесені в ЄРДР. За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження відразу за кількома статтями. В ході проведення допиту обвинувачені повністю зізналися у скоєному, визнали вину у вчиненні злочину і покаялися. Дергачівським районним судом підлітки були визнані винними у скоєнні умисного вбивства, розбою та крадіжки. Зловмисники понесуть кримінальне покарання у вигляді тюремного ув'язнення строком на 10 років.

Автор: Администратор сайта