Екс-даішник, який влаштував стриптиз після ДТП, збирається відкрити автомобільний бізнес (ВІДЕО)

Екс-даішник, який роздягався, щоб приховати погони на сорочці і лампаси на штанах, запевняє: під час розглядів з активістами вони побили його і вкрали тисячу гривень.

Тепер Олександр Мартинов хоче отримати компенсацію за заподіяну йому моральну та матеріальну шкоду, який оцінює в 400 000 грн, пише Сегодня.

Нагадаємо, 8 липня близько 20:00 недалеко від авторинку «Лоск» інспектор Валківського взводу обласної роти ДАІ Олександр Мартинов разом з двома друзями на "дев'ятці" злетіли з моста в кювет.

За словами очевидців, за кермом був даішник, проте його приятель відразу взяв провину на себе. Поки горе-інспектор вивертав навиворіт штани в салоні авто, щоб не було видно лампаси, відчайдушний чоловік зняв з себе останнє, намагаючись відвернути очевидців з відеокамерами від свого друга.

«Мені соромно, що я напився, але це було не в робочий час, та й за кермом був не я. Мабуть, по дорозі додому у нас пробило колесо, тому ми й потрапили в аварію. А на відео, знятому активістами-провокаторами, видно, як мій друг зізнається, що саме він вів авто. Однак набагато цікавіше зробити сенсацію з п'яним правоохоронцем», - зітхає Мартинов.

«Шість років я працював міліціонером, а в ДАІ прийшов, тому що мені подобалося спілкуватися з людьми. Не виключено, що я подам до суду, щоб відновитися в органах, адже мене звільнили незаконно: у день, коли я вийшов на лікарняний. А може, відкрию свій бізнес, пов'язаний з автомобілями», - поділився екс-інспектор.

У міліції відкрили дві кримінальні виробництва за фактом нанесення тілесних ушкоджень та пограбування екс-правоохоронця активістами «Дорожнього контролю».

«Підозрюю, що активісти працювали за наводкою і стежили за мною. Випадковостей, коли вони могли б опинитися на місці саме в момент ДТП, не буває», - розмірковує Мартинов.

У «Дорожньому контролі» запевняють, що у них є повний відеозапис того, що сталося, на якій видно, що Мартинова ніхто не бив.

«Коли у нього випали гроші, на запитання, чи його це купюри, Мартинов почав розкидати їх і кричати, що не його. Ці гроші були розкидані в салоні «дев'ятки». І знову-таки, на відео чітко видно, як їх збирає пасажирка, яка разом з Мартиновим потрапила в аварію. Звичайно ж, ми будемо готувати зустрічний позов», - запевняє активіст «Дорожнього контролю» Дмитро Бабич.

Джерело: Сегодня
Автор: Администратор сайта