Екскурсії у Туреччину заборонили через масові протести у країні (ФОТО, ВІДЕО)

Фото http://www.novayagazeta.ru/ Відео Фото http://www.novayagazeta.ru/ Відео
Українські туроператори прислухалися до Міністерства іноземних справ і припинили екскурсії у восьми містах Туреччини.

За інформацією СтутусПресс, екскурсійні тури для українців заборонені у Стамбулі, Анкарі, Ізмірі, Єскішехірі, Муглі, Кон'ї, Анталії і Болу. У той же час турецькі партнери українських туроператорів заявляють про те, що наразі жодної загрози для туристів немає.

Міністерство закордонних справ України відмінив свої рекомендації щодо утримання від відпочинку у Туреччині, проте закликав українців не брати участь в акціях протесту та мітингах. Також не бажано відвідувати місця великого скупчення людей.

Як повідомлялося раніше, минулої п'ятниці у Туреччині пройшли масові акції протесту, де була пролита кров. Зокрема, пікети пройшли у Стамбулі та Анкарі. Люди вимагають відставки уряду та звільнення прем'єр-міністра Тайіпа Ердогана. Протягом 1 та 2 червня мітингувальники спалили 89 поліцейських, 42 приватних, 18 муніципальних автівок та розгромили чотири будівлі влади.

Наступного дня поліція заарештувала 1,7 тисячі людей. Кількість поранених наразі перевищує тисячу чоловік. Найбільш же кровопролитними стали події у ніч на 3 червня у Стамбулі.

Джерело: СтатусПресс
Автор: Администратор сайта