Електричку Харків-Казача Лопань розмалювали (ФОТО)

фото ГУ МВС України на ПЗ фото ГУ МВС України на ПЗ
Електричка стояла у відстойнику на станції Казача Лопань.

 Близько 5-ї ранку до чергової частини лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський надійшло повідомлення про те, що на ст. Козача Лопань, у парку відстою електропотягів, невідомими особами було розфарбовано графіті хвостовий вагон електропотягу сполученням Харків-Казача Лопань.

В ході проведення оперативних заходів, по «гарячих слідах», були затримані 18-річний харків’янин та його 17-річний товариш, мешканець Харківського району, які зізналися у скоєнні даного правопорушення. Відносно затриманих вирішується питання про притягнення даних осіб до адміністративної відповідальності за ст. 173 адміністративного кодексу України – дрібне хуліганство. Сума збитків, яку дані особи спричинили залізниці, склала 300 гривень, повідомляє сайт ГУ МВС України на Південній залізниці.


За словами старшого з хлопців, на місце події вони прийшли пізно вночі, ближче до ранку. Сам він, мовляв, не брав участі в розмалюванні вагону, і ніколи не мав ніякого відношення до графіті. А цього разу пішов з приятелем, як то кажуть, за компанію.




Його молодший за віком товариш розповів, що малювати любить ще з дитинства. Тому й шукав місце, де можна було б зайнятися таким ось «мистецтвом». На жаль, нічого кращого, ніж розмалювати вагон потягу, що стояв у парку відстою, хлопчина не знайшов. Саме у нього в рюкзаку були виявлені речові докази – чотири аерозольних балончика з фарбами.

Автор: Администратор сайта