Інкасаторська машина потрапила в аварію під Харковом. Загинула людина

http://yalta.ura-inform.com http://yalta.ura-inform.com
Під Харковом відбулося лобове зіткнення ВАЗ 2106 та спеціального автомобіля Управління державної служби охорони (УДСО) Хюндай Туксон.

Аварія трапилась 28 січня, о 18.30 на 107 км автошляху Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта сталася дорожньо-транспортна пригода.

Водій першого автомобіля від отриманих травм загинув на місці. Пасажира його авто з діагнозом розсічення правої надбрівної дуги та водія Хюндай Туксон доставлено до Красноградської центральної клінічної лікарні, повідомили у прес-службі облпрокуратури.

У інкасаторському автомобілі, крім керманича, знаходились молодший інспектор супроводження охорони та перевезення валютних цінностей УДСО, два представники банку. Всі вони від госпіталізації відмовились.

Прокуратурою району розпочато кримінальне провадження за ознакою злочину порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Автор: Администратор сайта