Вантажівка задавивила чоловіка під Харковом (ОНОВЛЕНО)

http://ru.tsn.ua/ http://ru.tsn.ua/
Водія, який скоїв наїзд, розшукала міліція.

Аварія сталася днями поблизу Мерефи. Ввечері на узбіччі автошляху Харків – Сімферополь було знайдено тіло 39-річного чоловіка.

Працівники Державтоінспекції, які прибули на місце події, встановили, що людина потрапила в дорожньо-транспортну пригоду та отримала травми, не сумісні з життям. Для встановлення обставин ДТП та автомобіля-правопорушника працівники ДАІ розшукали очевидців події та отримали необхідні свідчення. В результаті правоохоронці з’ясували, що близько 16-25 на в'їзді до міста Мерефа зупинився вантажний автомобіль, з якого вийшов пасажир та підслизнувшись, потрапив під заднє колесо, коли вантажівка почала рух.

Під час проведення розшукових заходів, працівники ДАІ встановили місцезнаходження автомобіля МАЗ-500 та його водія. Вантажівку поставлено на штрафмайданчик Харківського РВ міліції, 55-річний водій зобов’язаний явкою до відділу слідчого управління для надання необхідних свідчень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Чоловікові, що був за кермом вантажівки, загрожує до 8 років позбавлення волі.

Автор: Администратор сайта