Касир банку з-під Харкова вкрала з картки пенсіонерки чотири тисячі

http://gazeta.a42.ru http://gazeta.a42.ru
55-річна жінка оформила кредитну картку в одному з відділень банків Барвінкова та щомісячно вносила на рахунок картки відповідну суму для погашення кредиту.

Та одного дня з цієї фінансової установи несподівано почали приходити дивні листи. В них банк звинувачував жінку у несвоєчасному погашенні кредиту та зобов’язав її сплатити заборговану суму. У банку їй повідомили приголомшливу новину: з рахунку жінки знята значна сума грошей.

Міліція встановила, що злочин скоїла працівниця банку, що перебувала на посаді касира-операціоніста та обслуговувала потерпілу. Жінка, являючись матеріально-відповідальною особою, згідно укладеного з потерпілою договору про повну матеріальну відповідальність, вирішила зняти гроші з чужої картки. Вона зняла з неї гроші в сумі 4120 гривень, які привласнила та розтратила на власні потреби, повідомили у прес-службі МВС України у Харківській області.

До речі з’ясувалося, що вказана громадянка вже була раніше судима за декількома статями Кримінального Кодексу України за розтрату та привласнення коштів.

Слідчим відділом Барвінківського РВ ГУМВС України в Харківській області умисні дії правопорушниці були кваліфіковані за частиною 1 статті 191 КК України (привласнення та розтрата чужого майна, яке перебувало в її віданні). Наразі матеріали по даному кримінальному провадженні передані до суду, який і вирішить подальшу долю жінки.

Автор: Менеджер сайта