Харківські чиновники готові платити по 150 тисяч, аби лише їх не вигнали з роботи

http://ufa.mk.ru/ http://ufa.mk.ru/
В.о. начальника Держекоінспекції в Харківській області затримано при отриманні хабара, повідомило інформоване джерело.

"Його затримали при отриманні 70 тис. грн", - повідомило джерело.

У прес-службі прокуратури Харківської області інформацію про затримання в.о. начальника Держекоінспекції в Харківській області не підтвердили і не спростували, зазначивши, що при отриманні хабара був затриманий керівник одного з обласних контролюючих органів у сфері охорони навколишнього середовища.

"Він був затриманий в результаті спільної операції зі Службою безпеки України при отриманні грошей. Йому пред'явлено підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу. Червонозаводський райсуд Харкова виніс йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 60,9 тис. грн. Прокуратура готує апеляційну скаргу і домагатиметься обрання більш жорсткою запобіжного заходу ", - сказали кореспондентові агентства в прес-службі прокуратури.

У прес-центрі УСБУ в Харківській області уточнили, що затриманий вимагав під час кадрових ротацій у одного з підлеглих 150 тис. Грн за те, щоб залишити його на займаній посаді. Затримання відбулося при отриманні першої частини хабара в сумі 70 тис. Грн.

Автор: Администратор сайта