Харківські міліціонери застрелила зловмисника під час переслідування

http://vpleny.ru/ http://vpleny.ru/
Вранці 24 липня в Змієві під час чинення жорсткого опору працівникам міліції було застрелено зловмисника, який угнав "ДЕО-Ланос" та вистрелив у капітана міліції.

Правоохоронець отримав проникаюче поранення черевної порожнини, стан його здоров’я стабільний.

23 липня близько 16-ї години до міліції звернувся 61-річний пенсіонер. Чоловік заявив, що невідомий зловмисник попросив підвезти його з Харкова до селища Васищеве. За містом під час руху пасажир несподівано витягнув пістолет та, погрожуючи водію, вигнав його з машини і угнав її у невідомомоу напрямку.

Читайте також: РОЗСТРІЛЯЛИ ІНКАСАТОРІВ У ХАРКОВІ. ТРОЄ ЗАГИБЛИХ. КОМЕНТАР МІЛІЦІЇ
                       КАПІТАН МІЛІЦІЇ У ХАРКОВІ ПОГОРІВ НА ТРАМАДОЛІ
                       ЮНИЙ МІЛІЦІОНЕР ШАНТАЖУВАВ ДЕПУТАТА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛРАДИ ЧЕРЕЗ КРИМІНАЛ

На території області було введено оперативний план "Перехоплення".

Через деякий час працівники ДАІ, що несли службу поблизу міста Змієва, помітили на трасі автомобіль "ДЕО-Ланос", за зовнішніми ознаками схожий на автівку, що перебувала у розшуку.

Інспектор ДАІ показав водієві вимогу на зупинку транспортного засобу, але той законну вимогу працівника міліції проігнорував та продовжив свій рух. Правоохоронці на службовому автомобілі з включеними проблисковими маяками почали переслідувати правопорушника.

Під час руху водій «ДЕО-Ланос» не впорався з керуванням та допустив з’їзд автомобіля у кювет. Працівники ДАІ побачили, що злодій намагається сховатися в глибині лісового масиву, кинувши автівку.

Капітан міліції побіг слідом за зловмисником, а його напарник кинувся йому напереріз, щоб той не зміг сховатися у лісі. В ході переслідування зловмисник кілька разів вистрілив у міліціонерів. Внаслідок цього капітан міліції отримав проникаюче поранення черевної порожнини та був госпіталізований до хірургічного відділення Зміївської лікарні. Йому вже зробили операцію, життю міліціонера ніщо не загрожує. 

Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, вилучили дві пари камуфляжних брюк, перчатки, військову бандану, флягу для рідини, спецзасіб "ТЕРЕН", ніж та 2 мобільні телефони.

Враховуючи те, що злодій був озброєний, його розшук не припинявся ні на мить. По тривозі були підняті усі спецпідрозділи, перекриті автошляхи міста та області.

Через декілька годин працівники спеціального батальйону міліції, які несли службу спільно з співробітниками територіального підрозділу, помітили в місті Зміїв чоловіка, за прикметами схожого на розшукуваного злочинця. Працівник районного відділу ОВС намагався зупинити його та попередив, що в разі чинення опору проти нього буде застосовано табельну зброю. Зловмисник кинувся навтьоки, при цьому став відстрілюватися від правоохоронців. У ситуації, що склалася, боєць спеціального батальйону міліції був вимушений відкрити вогонь. Від отриманого кульового поранення зловмисник помер на місці.

Наразі працівниками слідчо-оперативної групи проводяться первинні слідчі дії зі збору речових доказів. Експертами вилучено холодну та вогнепальну зброю, яка знаходилася у чоловіка. Правоохоронці встановлюють його особу. Слідчі дії тривають.

Автор: Администратор сайта