Харківського рецидивіста знайшли на майдані у Києві

http://thekievtimes.ua/ http://thekievtimes.ua/
Харків'янина затримала на майдані Незалежності київська міліція.

На початку року до Київського РВ ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення про те, що 51-річному чоловіку нанесені численні ножові поранення.

– Під час проведення розшукових дій встановлено, що до скоєння злочину причетний 25-річний племінник постраждалого, – розповів заступник начальника ГУМВС України в Харківській області – начальник кримінальної міліції полковник міліції Ігор Сенчук. – Молодик не мав постійного місця мешкання, був неодноразово судимий за крадіжки та грабежі. Того дня хлопчина через вікно намагався проникнути до будинку, де мешкає його бабуся, щоб поцупити матеріальні цінності. Коли дядя намагався завадити вчиненню злочину, племінник вихопив ніж, вдарив декілька разів родича у спину та живіт і зник у невідомому напрямку.

Правоохоронці відпрацювали коло знайомих підозрюваного, в усі регіони України були направлені орієнтування на його розшук та затримання. Пошуки підозрюваного тривали близько двох тижнів.

Затриманий вже доставлений до Харкова та наразі дає свідчення слідчим органам.
За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Автор: Администратор сайта