Харківському наркодилеру придумали нове покарання. Подробиці

http://govorim.by/ http://govorim.by/
Апеляційний суд області засудив наркоторгівця до реальної міри покарання.

Як повідомили у прокуратурі Харківської області, у лютому чоловік знайшов на території покинутої заправної станції у Борівському районі коноплі. Він приніс рослину додому та висушив для власного вживання. У травні наркоман збув громадянину близько 12 г речовини, після чого був одразу затриманий правоохоронцями. При обшуку у нього вдома вилучили ще близько півкілограма висушених конопель.

Як повідомив начальник управління прокуратури області Андрій Гончаренко, Борівський районний суд визнав 19-річного мешканця Харківщини винним за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, а також їх незаконний збут) та ч. 2 ст. 309 (незаконне придбання, виготовлення, зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах без мети збуту) КК України. Молодику присудили 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком на 3 роки.

Прокурор, зважаючи на м’якість призначеного покарання, оскаржив його в апеляційному порядку. Апеляційний суд погодився з позицією держобвинувача, призначивши підсудному покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта