Харків'янин візьме участь у голландському космічному реаліті-шоу

http://mirfactov.com/ http://mirfactov.com/
Харків'янин пройшов перший етап конкурсу «Mars One».

Організатори проекту планують відправити групу людей на Марс. За їх життям земляни зможуть спостерігати в рамках реаліті -шоу. До кінця наступного року організатори відберуть 24 людини. Перших поселенців відправлять у космос через десять років. До цього часу учасників будуть тренувати. На Марсі колоністи проведуть залишок свого життя.

Харків'янин Степан Дуплінскій пройшов перший етап конкурсу «Mars One» і вірить у реальність польоту попри невтішні прогнози вчених. Космосом чоловік цікавиться з дитинства. На сайт голландського проекту «Mars One» він наткнувся випадково. Не сумніваючись подав заявку на участь і пройшов перший етап .

- Я це роблю для людей , в принципі. Я думаю , що люди заслужили розвиватися і все-таки освоювати те, що живе , точніше те , що знаходиться навколо них. Адже ми ще не до кінця дослідили океани , глибини. Ну , а якщо є така можливість , то чому б не дослідити прилеглі планети, - сказав Степан. - Більше всіх хвилюється мама , бо знає: якщо я на щось зважився , то , швидше за все , я так і зроблю.
За цей час кальцій буде вимиватися з кісток . Плюс до всього - жорстке космічне опромінення. Це і сонячна радіація, і взагалі вплив космічних потоків . Космонавти , коли виходять у відкритий космос , надягають обов'язково скафандри . І працювати в скафандрі вони можуть приблизно 8:00. У той же час Червона планета дуже нагадує Землю : тверда поверхня , нахил осі - майже , як на Землі , і зміна пір року відбувається так само. Але цих умов недостатньо для життя людей, - прокоментував директор планетарію Галина Железняк.

Автор: Администратор сайта