Харків'янин з особливою жорстокістю забив на смерть 70-річну пенсіонерку

http://obozrevatel.com/ http://obozrevatel.com/
Труп знайшов син загиблої.

Як повідомляє ГУ МВС України у Харківській області, 14 липня близько опівночі до чергової частини Валківського РВ надійшло повідомлення від чоловіка, який у селищі Новий Мерчик виявив в домоволодінні мертве тіло своєї 70-річної матері. На тілі та голові загиблої були численні колото-різані поранення.

Оперативники встановили, що до трагедії був причетний 20-річний раніше засуджений мешканець Харкова. Напередодні хлопець гостював у літньої жінки та разом з нею вживав спиртні напої. Після цього між ними виникла сварка, і чоловік наніс кухонним ножем потерпілій чисельні удари в область грудної клітини та голови. Від отриманих поранень вона померла на місці.

Наразі підозрюваний у скоєнні даного кримінального правопорушення затриманий у порядку ст. 208 КПК України та утримується в ізоляторі тимчасового тримання Валківського РВ. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство вчинене з особливою жорстокістю) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Мотиви вчинення кривавого злочину наразі встановлює слідство.

Автор: Администратор сайта