Харків'янин забив свою коханку, а потім маскував смерть під нещасний випадок

http://mignews.com.ua/ http://mignews.com.ua/
Жінка померла від численних побоїв по голові, грудній клітині та кінцівках.

Як повідомляє ГУ МВС України у Харківській області, про смерть своєї співмешканки раніше засуджений за скоєння грабежу 37-річний харків’янин повідомив до міліції сам. Він вдавав з себе вбиту горем людину та не міг толком пояснити правоохоронцям, що стало причиною раптової смерті жінки. Судово-медична експертиза встановила, що потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження, від яких померла на місці.

Правоохоронці встановили, що ввечорі 21 липня родина за звичкою зібралася за столом за пляшкою горілки. Сусіди та знайомі загиблої підтвердили підозри щодо способу життя цієї родини. Пара зловживала спиртними напоями, чоловік та жінка часто сварилися та билися. Останній же конфлікт став для них фатальним.

Зібрані речові докази прямо вказують на чоловіка як на особу, що вчинила тяжкий злочин. Підозрюваний зізнався слідчим, що в той день після розпиття спиртних напоїв посварився зі співмешканкою та руками наніс їй численні удари по голові, грудній клітині та кінцівках. Внаслідок побоїв нещасна втратила свідомість, а згодом померла.

Дана подія одразу була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Імовірно наступні 10 років свого життя чоловік проведе за ґратами.

Автор: Администратор сайта