Харків’янин живцем спалив свою коханку на Новий рік (ФОТО)

Фото ГУ МВС України у Харківській області Фото ГУ МВС України у Харківській області
Жінку з сильними опіками доставили до лікарні, а її співмешканця затримали.

Інформація про надзвичайну подію надійшла до працівників Жовтневого РВ міста Харкова від медиків швидкої невідкладної допомоги. Їм довелося терміново рятувати молоду жінку, яка за місцем мешкання отримала 30% опіків тіла. Нещасну в тяжкому стані було негайно доправлено до опікового центру Харкова, де зараз лікарі борються за її життя у реанімаційному відділенні.

На місце події одразу виїхали працівники слідчо-оперативної групи райвідділу. Там їм вдалося за гарячими слідами з’ясувати обставин трагедії та затримати особу, причетну до вчинення тяжкого правопорушення.

- Оперативники встановили, що потерпіла разом зі своїм 38-річним співмешканцем відмічали Новий рік, - розповів заступник начальника ГУМВС України в Харківській області – начальник кримінальної міліції полковник міліції Ігор Сенчук. – Застілля затягнулося на декілька днів, тому кількість випитого спиртного була дуже великою. В якийсь момент чоловікові здалося, що кохана не хоче його слухати та робить все йому наперекір. Словесна перепалка із застосуванням нецензурних висловлювань тільки ще більше розпалила атмосферу. Алкоголь напевно затьмарив розум чоловікову, бо він вирішив покарати свою співмешканку нелюдським способом - зловмисник схопив пляшку з хімічною речовиною, вилив на жінку, а потім підпалив. Після, зрозумівши, що накоїв, почав тушити потерпілу, накинув на неї ковдру та погукав сусідів на допомогу, які і викликали медиків.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Слідчі дії за вказаним кримінальним провадженням тривають.

Автор: Администратор сайта