Харків'янина жорстоко вбили і утопили труп у ванній (ФОТО)

фото ГУ МВС України в Харківській області фото ГУ МВС України в Харківській області
43-річного чоловіка вбили та пограбували.

До чергової частини Комінтернівського РВ надійшло повідомлення від жінки про те, що її сусід тривалий час не виходить з квартири. За вказаною адресою, до провулка Пілотів, негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Під час огляду квартири працівники міліції у ванній кімнаті знайшли скривавлене тіло 43-річного власника оселі з ознаками насильницької смерті – на його шиї експерти виявили численні колото-різані поранення.

Правоохоронці оперативно встановили коло осіб, з якими останнім часом спілкувався загиблий чоловік. Зі слів сусідів з’ясувалося, що він мешкав один, не працював, періодично зловживав спиртними напоями. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку викрили у скоєнні даного злочину раніше судимого 25-річного харків’янина.

– Чоловік одразу зізнався у скоєному та повідомив про події того дня, – розповів начальник Комінтернівського РВ Харкова підполковник міліції ВадимФілашкін. – За його свідченнями, близько десятої години вечора він розбив балконну шибку та проник до квартири 43-річного харків’янина, маючи на меті знайти у чужому помешканні гроші. В цей час власник квартири знаходився вдома. Між чоловіками розпочалась бійка, в ході якої зловмисник схопив кухонний ніж та наніс смертельні поранення потерпілому. Потім він відтягнув тіло до ванної кімнати та поклав в наповнену ванну обличчям донизу. Після скоєного злодій не залишив наміру поживитися за рахунок тільки-но вбитої ним людини, тож продовжив пошуки грошей. Коли він нарешті відшукав кредитну картку з пін-кодом, то одразу покинув місце злочину.

Слідчим відділом Комінтернівського РВ відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років.

Автор: Администратор сайта