Харків'янка зарізала свого чоловіка через те, що він хотів піти від неї

http://primorye24.ru/ http://primorye24.ru/
Сварка виникла на ґрунті вживання алкоголю.

Днями до чергової частини Ленінського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що близько 21-20 бригадою швидкої медичної допомоги в одній із квартир на вулиці Довгалевського було констатовано смерть 46-річного мешканця міста Харкова, на тілі якого виявлені тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани шиї.

За адресою, де чоловік отримав поранення, одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Ленінського райвідділу міліції у повному складі. Був проведений ретельний огляд місця події та вилучені речові докази.

Працівниками сектору карного розшуку спільно зі слідчими Ленінського РВ у скоєнні кримінального правопорушення викрита 49-річна дружина загиблого.

Під час слідства стало відомо, що того вечора подружжя проводило час за пляшкою. Внаслідок вживання алкогольних напоїв виникла сварка. Чоловік почав одягатися і хотів піти, але дружина схопила кухонний ніж зі столу та нанесла один удар в область шиї. Рана виявилась смертельною.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим Ленінського РВ відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Автор: Администратор сайта