Хлопця забили до смерті, наділи на голову мішок та закопали за селом на Харківщині

http://obozrevatel.com/ http://obozrevatel.com/
Родина хлопця вважало його зниклим без вісті.

Як повідомляє ГУ МВС України у Харківській області, днями у Барвінківському районі правоохоронці знайшли труп 18-річного хлопця, якого два місяці вважали зниклим без вісті. Як виявилося у ході розслідування, молодика забив до смерті п'яний знайомий його цивільної дружини. Загиблий поїхав провідати дівчину та їх спільну дитину.

Відвідини не обійшлися без алкоголю, після чого дівчина заявила, що уходить до іншого. Розгніваний хлопець, накинувся на неї з кулаками, після чого дівчина подзвонила своєму 25-річному приятелю.

Останній приїхав вже напідпитку та почав бити образника. У результаті старший з чоловіків забив свого супротивника до смерті. Згодом, оговтавшись від злості та агресії, він зрозумів, що накоїв, і вирішив позбутися трупа. Все що йому прийшло на розум, це натягнути на вбитого мішки та закопати тіло за селом.

Правоохоронці викрили безробітного мешканця Барвінківського району у скоєнні тяжкого злочину та затримали його. За словами зловмисника, він не хотів вбивати юнака, але горілка затьмарила йому розум, що в результаті привело до страшної трагедії.

Слідчими органами за даним фактом відкрито кримінальне ровадження заознаками ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує суворе покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Автор: Администратор сайта