Кілька харківських розважальних клубів закрили (ПЕРЕЛІК)

http://susanin.pro http://susanin.pro
Низку харківських клубів і розважальних центрів закрили через невідповідність протипожежній безпеці.

Про це під час обласної комісії повідомив в.о. заступника начальника Головного управління Держтехногенбезпеки в Харківській області Ігор Піндер.

За його словами, на сьогодні нічний клуб “Паприка”, “Балу”, КРЦ “Bodies”, “Вінтаж”, нічний клуб “Белинський-холл” і клуб “Мерідіан” закриті, бо не піклуються про пожежну безпеку.

- Деякі керівники розважальних закладів, в тому числі клубу “Галактика”, ресторан “Містерія”, ФП “Чемпіон” у Фрунзенському районі, та інші, до яких застосовувались санкції, прийняли міри з усунення недоліків. На жаль, керівники таких закладів, як нічний клуб “Паприка”, “Балу”, КРЦ “Bodies”, “Вінтаж”, нічний клуб “Белинський-холл” і клуб “Мерідіан” не приділяють цьому достатньої уваги, і ми були вимушені привести у дію постанову про часткове або повне їх закриття до усунення недоліків,  - говорить Ігор Піндер.

За інформацією управління Держтехногенбезпеки у Харківській області за результатами перевірок в об'єктах з масовим перебуванням людей 148 керівників притягнені до адміністративної відповідальності. Заборонена експлуатація 6 об'єктів і 45 пожежонебезпечних ділянок електромереж. Направлено 75 інформацій в органи прокуратури, органи виконавчої влади про недоліки протипожежного захисту на об'єктах масового перебування людей.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта