Клієнтів мережі борделів у Харкові знімали на приховані камери

http://sanktpeterburg.bezformata.ru/ http://sanktpeterburg.bezformata.ru/
Прокуратура накрила п'ять закладів, де надавалися інтим-послуги.

Як сьогодні на брифінгу розповів заступник прокурора Харківської області Дмитро Кавун, у Харкові співробітники прокуратури спільно з СБУ провели обшук ряду розважальних закладів - готельних комплексах, масажних салонах і нічних клубах. Правоохоронці затримали чотирьох осіб, які підозрюються у причетності до організації інтим-салонів, а також близько 70 жінок, які працювали у даних закладах.

Після обшуку з'ясувалося, що у борделях клієнтам не лише надавалися інтим-послуги, їх ще знімали на відео. Камери були сховані у елементах декору, і їх дуже складно було помітити.

- Камери були заховані в обшивці дверей, за шторами, в стінах, шпалерах з тканини. Виявити їх можна було тільки в ході ретельного огляду з використанням спеціальних приладів. Простий відвідувач їх помітити не міг, - розповів перший заступник начальника Управління Служби безпеки України в Харківській області Володимир Коваль.

Тим не менш, як саме правоохоронці дізналися про камери, Володимир Коваль не розповів, заявивши, що це таємниця слідства.

Усі відеоматеріали, а також гроші з п'яти борделів були вилучені. Справа знаходиться на контролі в обласної прокуратурі.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта