Куля у живіт за неповагу на дорозі: водії під Харковом не змогли розібратися мирно

http://demiart.ru http://demiart.ru
24-річний хлопець підозрюється у замаху на життя.

Як повідомляє ГУМВС у Харківській області, у Лозівському районі наприкінці жовтня до лікарні потрапив 26-річний чоловік з вогнепальним пораненням. Як потім з'ясували працівники міліції, він постраждав через “сварку на дорозі”.

– Весь особовий склад Лозівського міськвідділу було піднято по сигналу «тривога», до місця події негайно виїхала слідчо-оперативна група та оперативники карного розшуку Головного управління, – розповів заступник начальника ГУМВС України – начальник кримінальної міліції полковник міліції Ігор Сенчук. – Були встановлені свідки події, які розповіли, що чоловік, який вчинив стрілянину, керував автомобілем, зеленого кольору. Невдовзі завдяки вжитим оперативно-розшуковими заходам вдалось вийти на підозрюваного, водія автомобілю «Шкода Октавія», та затримати його в міському парку «Перемога». Ним виявився 24-річний мешканець села Царедарівка, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні даного злочину. Слідчо-оперативна група провела ретельний огляд автомобілю, з якого були вилучені спецзасіб «Форт-14р» та нарізний мисливський карабін «Сайга МК-03», на які чоловік надав працівникам міліції посвідчення на право носіння, збереження та використання зброї.

Правоохоронці з'ясували, що хлопці не змігши роз'їхатися на дорозі, вжили силу. Постраждалий першим вистрілив у обличчя іншого хлопця з сльозогінного балончика. Наступного дня ображений вирішив з’ясувати стосунки та призначив своєму кривднику зустріч. Розмова закінчилася проникаючим вогнепальним пораненням черевної порожнини без пошкоджень внутрішніх органів. При наданні медичної допомоги була вилучена гумова куля.

Слідчими Лозівського МВ порушено кримінальну справу.

Автор: Менеджер сайта