Літак з пасажирами зіткнувся з НЛО просто у небі (ФОТО)

фото sohu.com фото sohu.com
Подія сталася 4 червня під час рейсу пасажирського літака китайської авіакомпанії Air China з Ченду в Гуанчжоу.

У розпал польоту пілоти і пасажири Boeing 757-200 відчули удар, ніби щось зіткнулося з лайнером, а пізніше, вже на землі, побачили наслідки небесної аварії: корпус повітряного судна був зім'ятий, немов хтось вдарив літак великим кулаком точно в ніс, пише ТСН.

Через 40 хвилин після зльоту всі пасажири, що були в літаку, відчули слабкий удар. Пілоти у цю мить зафіксували неполадки з управлінням, через що було прийнято рішення повернутися в аеропорт вильоту.

Після посадки літака схвильовані пасажири розповсюдили по соцмережам фото із зім'ятим носом літака. Новина одразу зібрали купу версії та різних думок з приводу того, що саме за об'єкт врізався у літак.

Найбільш популярною стала версія про те, що авіалайнер зіткнувся з НЛО. Таким міг виявитися, наприклад, безпілотник. Версія досить реалістична, якщо врахувати те, що подібні прецеденти вже траплялися. Фахівці зазначають, що обтічник на літаках навмисно роблять неміцним, щоб при зіткненні з невеликим об'єктом у повітрі він зім'явся, як алюмінієва банка, а не розлетівся на шматки. Що і сталося у випадку з китайським літаком.

 

Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта