Любовий трикутник закінчився трагедією на Богодухівщині

Фото:pixabay.com Фото:pixabay.com
Ревнощі довели жителя одного із сіл у Богодухівському районі до непоправного.

Трагічна історія трапилася цього березня  в одному із сіл району. 28-річний чоловік, який є підозрюваним у цій справі, повернувся з роботи. Удома він застав гучну компанію друзів. Гості веселилися та випивали. Один із його товаришів усамітнився зі співмешканкою господаря.

Згодом між чоловіками виникла сварка. Вони вийшли на подвір'я. Там господар кілька разів вдарив гостя в обличчя. Останній впав на землю. Чоловік зв'язав йому руки та ноги. Відтягнув до сараю, взяв сокиру і вдарив нею коханця по потилиці. Від отриманих травм 28-річний чоловік помер.

Господар повернувся до будинку, сказавши гостям, що провів товариша додому, та почав пиячити разом із компанією. Гулянку зупинив патруль поліції, який приїхав за викликом. Про бійку за номером «102» повідомив чоловічий голос.

Наразі досудове розслідування триває. Призначено низку судово-медичних експертиз, у тому числі і психіатричну. Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні.

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Олексій Кушнаренко, Богодухівський районний суд області підтримав позицію Богодухівського відділу Дергачівської місцевої прокуратури та взяв під варту підозрюваного в умисному вбивстві коханця своєї співмешканки (ч. 1 ст. 115 КК України).

Максимальна санкція статей передбачає 15 років позбавлення волі.

Читайте також: Підлітків, що обстріляли рейсовий автобус поблизу Вовчанська, судитимуть