Майже півсотні людей утонули у Харківській області з початку року

З початку 2012 року на водних об'єктах Харківської області загинула 41 людина і за таким показником наш регіон входить у число «лідерів» на Україні.

Про це повідомив  в ході засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрації начальник Головного управління Держтехногенбезпеки в Харківській області Олександр Ломанов.

У цьому  році найбільша кількість загиблих на водних об'єктах в таких районах: Харківський – 6 осіб, Первомайський – 4, Куп'янський – 3, м. Харків – 3, Валківський – 2, - зазначив Олександр Ломанов. - У той же час, у Барвінківському, Коломацькому, Сахновщанському районах загибелі людей не допущено.

У свою чергу, голова Комісії, перший заступник губернатора Валентин Дулуб наголосив, що з такою ситуацією ні в якому разі миритися не будемо і дав завдання керівництву районів в найкоротший термін виправити таку критичну ситуацію. Зокрема, поки що із налічуваних в області 114 місць масового відпочинку на водних об’єктах лише 61 мають відповідні паспорти, а це, за його словами, не входить ні в які рамки.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта