Масштабна пожежа під Харковом. Є постраждалі

Фото: ДСНС Фото: ДСНС
Подія сталася 12 листопада о 21:35 в селі Одноробівка Золочівського району у одноповерховому п’ятиквартирному житловому будинку барачного типу на вулиці Бурсацькій, 7

До місця виклику були направлені рятувальники 52-ї Державної пожежно-рятувальної частини з селища Золочів. На момент їх прибуття дах бараку був охоплений вогнем майже на всій своїй площі, яка складала біля 620 кв.м. У 3-х квартирах прогоріло перекриття і вогонь потрапив до них. Існувала також загроза перекидання полум’я на сусідній подібний барак. Про це повідомили у ДСНСУ в Харківській області. 

Рятувальників викликали місцеві мешканці, котрі доповіли, що у квартирі № 2 перебуває господар, 1977 року народження — вони намагались його врятувати, але щільний дим та висока температура завадила цьому.

Зважаючи на дані обставини, керівник гасіння пожежі негайно викликав додаткові сили і організував заходи з пошуку людини. Нажаль рятувальники виявили під уламками зруйнованих конструкцій перекриття вже обгоріле тіло чоловіка.

Читайте також: У селищі під Харковом відкрили відремонтовану амбулаторію

Станом на 13 листопада 10.30 в гасінні пожежі беруть участь 4 підрозділи ДСНС у складі 19 чоловік особового складу та 4-х одиниць техніки. Працює 5 пожежних стволів.

Локалізація вогню відбулась о 02:20, наразі проводиться розбирання конструкцій будинку і ліквідація окремих осередків горіння у важкодоступних місцях. Загроза сусідньому будинку нівельована.

Причина пожежі встановлюється.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта