Мати підозрюваного у смерті Юлії Ірніденко: сина за гроші хочуть запроторити у психушку

http://www.newsfiber.com http://www.newsfiber.com

Мати хлопця, якого звинувачують у смерті Юлії Ірніденко, не витримує тиску. Вона написала про те, що трапилося та як іде розслідування, у соціальних мережах.

Детальна розповідь Олена Губіна написала у своєму блозі, пише "Сегодня".

За її словами, вечірку влаштував сусід - Сінсіневіч Сергій, а її син (Павло - Ред.) був одним з гостей. Про біду з Юлею жінці розповів її син і відразу покликав її.

"Коли я побачила що там, просто обімліла. Гола дівчина в стані "м'ясо"! На ній якісь червоні смуги. Мій син притримував її за голову, щоб вона не захлинулася. Я спочатку подумала, що вона мертва, потім почула стогін. підлетіла до дитини, дивлюся - жива, але не в адекватний! Питаю у сина: "Що з нею?" Він відповідає: "Мам, трагічна випадковість. Це не я з нею зробив", - пише Олена.

За її словами, по дорозі Юля марила і повторювала: "Мені 17 років, не чіпай мене. Сеня, мені боляче!" Олена зазначає, що Сеня - це прізвисько Сергія Сінсіневіча.

"Пізніше я запитала у Сергія, хто згвалтував дівчину? Він відповів:" Ніхто, у неї місячні "!

У лікарні завідувач реанімацією запитав у мене, що вони вживали. Я відповіла, що на столі бачила горілку, пиво і самогон (цю банку з самогоном о пів на шосту ранку мій Пашка попросив у сусіда, тому що у компашки закінчилося спиртне). Лікар на мене просто накричав: "Я питаю не про алкоголь! У дівчини наркотичні галюцинації! "Ні для кого з наших сусідів не є секретом, що Сергій вживав наркотики ще зі шкільних часів. Тому я не була здивована", - пише жінка.

Далі жінка розповіла, як допитували сина і підозрює, що мати Сергія "відмазує" його. За її словами, мати Сергія знімала велику суму, а потім навіть пропонувала "допомогти" її синові, уклавши його до психлікарні.

Жінка каже, що один з російських телеканалів хоче провести журналістське розслідування. А закінчила свій розповіді мати хлопця так: "Люди, я б вже повісилася або вени собі розкрила. Не можу більше!!!!! Можу тільки вити в подушку!! Просто реально розумію , що якщо мого Пашку посадять на великоваговий або довічний термін, мені треба хоча б передачі йому возити. Ось так ... Бережіть своїх дітей від біди і беззаконня! Нехай моя історія буде уроком для всіх! ".

Олена Губіна підтвердила, що саме вона розмістила визнання в інтернеті. "Сьогодні адвокату вдалося з ним (сином Пашею. - Авт.) зустрітися, Паша готовий дати свідчення, тепер все залежить від слідчого, який повинен викликати його на допит", - розповіла Олена.

Нагадаємо,  11 травня у Харкові  вечірка приятелів на честь проводів у армію  закінчилася важким злочином. О п'ятій ранку до компанії трьох молодих людей і 17-річної дівчини приєднався сусід, який приніс 3 літри самогону.

Спробувавши домашній алкоголь, приятелі сп’яніли ще більше. Один з них пішов додому, другий заснув та проспав до прибуття правоохоронців. Двоє хлопців намагалися привести до тями Юлю за допомогою душу. Після словесної перепалки у ванній кімнаті, один із них вилив на голову дівчини залишок самогону з бокалу та підпалив. 

За іронією долі врятувала потерпілу мати підозрюваного – саме вона викликала швидку і супорводжувала дівчину до лікарні.

Джерело: Сегодня
Автор: Администратор сайта