Міліція шукає замовника замаху на лідера вірменської громади

http://nua.in.ua http://nua.in.ua
Міліція затримала організатора і виконавця замаху на лідера вірменської громади Харкова Армаіса Оганесянаю Тепер ведеться слідство і розшукується замовник злочину.

Про це повідомив журналістів начальник управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативну розшукову діяльність та досудове слідство Прокуратури Харківської області Ярослав Мишков.

За інформацією прокуратури, замах було вчинено 3 жовтня о 01:30. В районі Немишлі у Харкові злочинець підстерігав Оганесяна, за зброю тримав металеву арматуру. Коли бізнесмен вийшов з машини і направився додому, злочинець напав на нього і замахнувся для удару. Ці дії спинили співробітники УБОЗу і підрозділу "Сокол", які мали оперативну інформацію про замах, який готується. Вони затримали нападника. Ним виявився громадянин Руслан Гордієнко 1976 р.н., який мав 8 судимостей за грабіжництво і хуліганство. Також міліція затримала організатора злочину Віталя Сотнікова 1974 р.н., який двічі притягувався до кримінальної відповідальності за здирство ы грабыжки. 

Прокуратура встановила, що на початку вересня Сотніков запропонував Гордієнку $3 тис за нанесення тяжких тілесних ушкоджень Оганесяну. За словами Мишкова, Гордієнко наразі дає свідчення, і жалкує про здійснене. А Сотніков усі звинувачення заперечує. Оперативники також мають інформацію, що у злочину є замовник, якого наразі шукають.

Порушена кримінальна справа за фактом замаху на нанесення тяжких тілесних ушкоджень за ст.15 і ч.2 ст.121 Кримінального кодексу. 

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта