На Харківщині рецидивіст вкрав козу у пенсіонера

http://givotnie.com/ http://givotnie.com/
Хлопця можуть посадити на 5 років.

З відповідною заявою до чергової частини Харківського РВ звернувся 60-річний мешканець міста Південне. Пенсіонер повідомив, що невідомі зловмисники викрали в нього козу коштовної заанейської породи.

В ході проведення оперативних заходів працівникам міліції вдалося через деякий час встановити особу, причетну до скоєння крадіжки. Зловмисник - 26-річний місцевий мешканець - ніде не працює та неодноразово вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Підозрюваний одразу зізнався у скоєному. Як з’ясувалося, хлопець виховувався в інтернаті, де потерпілий на той час працював кочегаром. Одного дня дідусь приютив його у себе вдома, але й гадки не мав, чим може закінчитися його гостинність. Скориставшись довірливістю господарів, хлопець вирішив за їх рахунок трохи підзаробити. Пошкодивши двері, він проник в сарай, швиденько вивів тварину і пішов геть.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За викрадення чужого майна чоловікові загрожує тюремне ув’язнення на строк до 5 років.

Автор: Администратор сайта