На Харківщині п'яниця залишив жінку голою

http://lady-flower.ru/ http://lady-flower.ru/
Чоловік забрав весь одяг мешканки Ізюму.

Як повідомляє Гу МВС України у Харківській області, днями у міліцію звернулась 51 річна місцева мешканка, яка повідомила, що невідомий чоловік заволодів її особистими речами, а саме одягом, який знаходився на мотузці для сушки білизни розташованої біля її будинку.

Так під час проведення оперативних заходів за «гарячими слідами» дільничними інспекторами міліції Ізюмського МВ був встановлений та затриманий 35-ти річний безробітній п’яниця. У чоловіка за місцем мешкання вилучені речові докази – особистий одяг домогосподарки Підозрюваний пояснив міліціонерам, що того ранку, він збився з ніг в пошуках грошей на пляшку горілки і проходячи повз житлового будинку побачив на мотузці одяг, вирішив його викрасти, одразу перепродати та таким чином заробити грошей на чергову чарку оковитої.

Слідчим відділенням Ізюмського МВ дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (відкрите заволодіння чужим майном). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Автор: Администратор сайта