На Холодній Горі накрили ігровий салон, де зберігали зброю

http://ru.tsn.ua/ http://ru.tsn.ua/
Заклад вже закривали рік тому, але власники відновили бізнес.

Прокуратурою Жовтневого району передано до суду кримінальне провадження за  ч.1 ст. 2032 та ч.1 ст.263 КК України (зайняття гральним бізнесом та зберігання вогнепальної зброї і бойових припасів) щодо 5 харків’ян, які тримали ігровий салон на Профспілковому бульварі.

- На початку лютого минулого року правоохоронними органами виявлено ігровий зал, вилучено звідти дев'ять ігрових автоматів. В ході слідства вдалося встановити власників залу, і коли наприкінці жовтня правоохоронці ще раз навідалися до того ж приміщення, там знову надавалися послуги ігроманам, - повідомив прокурор району Олексій Лесенко.

За його словами, роботу залу відновили ще на початку серпня. Цього разу там встановили 12 ігрових автоматів. Крім того, під час обшуку в приміщенні вилучено пістолет ПМР та набої до нього, а також гвинтівку «Сайга».

Перед судом постануть всі особи, які забезпечували роботу залу – двоє керівників, адміністратор, бухгалтер та охоронець. Тепер за зберігання зброї їм загрожує до 7 років позбавлення волі, а за організацію ігрового залу – до 680 тисяч гривень штрафу з конфіскацією грального обладнання.

Автор: Администратор сайта