На матч Металіст - Дніпро уболівальники готували провокацію (ФОТО)

фото ГУ МВС України в Харківській області фото ГУ МВС України в Харківській області
19 травня о 08-30 на посту ДАІ «Валки» був зупинений автобус, який прямував до Харкова з боку Полтавської області.

Побачивши наряди міліції, пасажири попросили водія зупинити автобус, та вийшли з нього, щоб уникнути зустрічі з правоохоронцями. Така поведінка пасажирів здалася працівникам міліції підозрілою, тому вони негайно повідомили про цей факт місцевим правоохоронцям, повідомили в облуправлінні міліції.

Працівники Валківського райвідділу міліції, спільно з бійцями спецпідрозділу особливого призначення «Беркут» оперативно відреагували, в результаті основна частина групи громадян була виявлена у лісосмузі поблизу міста Валки, а інші учасники групи - у самому місті.

Усі вони були запрошені до райвідділу міліції для з’ясування обставин події.
Встановлено, що громадяни, з їх слів, є вболівальниками футбольного клубу «Динамо», які направлялись з Києва до Харкова з метою відвідування футбольного матчу «Металіст» - «Дніпро», щоб підтримати дніпропетровську команду.


Хлопці повідомили, що вони активно займаються спортом, а саме боксом та східними єдиноборствами. При огляді особистих речей у них виявили боксерські рукавички, капи та бинти. До того ж, у хлопців були відсутні квитки на футбольний матч.

Коли працівники міліції зв’язалися з адміністрацією ФК «Металіст» з’ясувалося, що усі квитки на матч вже продані. Крім того, в цей день також не працювала фан-зона, де вболівальники мали би змогу спостерігати за грою.

За допомогою бази МВС працівники міліції встановили, що декілька чоловік з групи відносяться до категорії так званих «проблемних» вболівальників.

Під час спілкування з місцевою міліцією київляни висловили особисте побажання повернутися додому. Для забезпечення безпеки дорожнього руху державтоінспектори здійснили супроводження автобусу до міста Чутово Полтавської області.

Автор: Администратор сайта