Харківські п'яниці розгромили вітрини магазинів через поганий асортимент алкоголю

П'яний чоловік вдень 18 лютого розбив вітрину продуктового магазину на вул. 23 Серпня.

Про це повідомили в прес- службі управління Державної служби охорони в Харківській області.

На пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України в Харківській області надійшло повідомлення про спрацювання системи тривожної сигналізації. На місце події прибув наряд групи затримання.

Виявилось, що кілька хвилин тому один із відвідувачів магазину вийшов на вулицю і розбив вітрину зі спиртними напоями. Затримавши бешкетника, держохоронці з’ясували, що молодий чоловік знаходиться у вкрай агресивному стані. Захмелілий 30-річний харків’янин намагався виправдатися перед міліціонерами, мовляв, горілка вдарила в голову, не можу себе контролювати. Бешкетника доставили до Дзержинського райвідділу міліції для винесення належного процесуального рішення.

Ще одного розбишаку бійці ДСО затримали на вулиці Блюхера. Чоловік прийшов до кіоску купити алкоголю, але серед асортименту товарів її не знайшлося. Обурений покупець почав лаятись та погрожувати продавчині кіоску. Чоловік схопив з вітрини пляшку пива і розбив її об підлогу. Реалізатор зателефонувала до чергової частини спецпідрозділу груп затримання і 33-річний бешкетник був затримний співробітникам ДСО і доставлений до Московського райвідділу міліції.

 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта