На Сіверському Донці у вирі загинули дід і троє онуків (ФОТО, ВІДЕО)

фото ДСНС Харківської області фото ДСНС Харківської області
22 червня близько 12:00 на річці Сіверський Дінець у Зміївському районі, поблизу селища Есхар, потонули 4 особи: чоловік 1948 р.н. та троє дітей 1996р.н., двоє - 2006 р.н.

Як з’ясувалося, 65-річний чоловік катав дітей на гумовому моторному човні. Нехтуючи усіма правилами безпеки, він скерував судно надто близько до шлюзу. Вони відразу потрапили у вир, човен перекинувся і усі пасажири потонули.

Тіло 16-річного хлопця було піднято на поверхню свідками пригоди через декілька хвилин. Люди намагалися зробити штучне дихання, але реанімаційні заходи успіху не мали.


Усі загиблі мешканці міста Харкова. На місці пригоди знаходились на відпочинку.
До пошукових робіт залучені водолази обласної водолазно-рятувальної служби. 

Співробітники державної служби з надзвичайних ситуацій вкотре звертаються до громадян із проханням бути максимально обережними під час відпочинку на водоймищах.


Купатися необхідно у спеціально обладнаних для цього місцях, де обов’язково є рятувальні пости та медичний персонал. У жодному випадку не можна купатися на самоті. Люди, які лишаються на березі повинні наглядати за тими, хто знаходиться у воді. Катаннями на човнах та байдарках необхідно займатися у присутності кваліфікованих професійних інструкторів.

Автор: Администратор сайта