На Харківщині дитина покінчила життя самогубством

Фото: Народна правда Фото: Народна правда
Трагедія сталася 2 січня у селі Олександрівське Кегичівського району.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області. Попередньо, за даними правоохоронців, 10-річна дитина покінчила життя самогубством шляхом повішення.

Інформація про виявлення тіла хлопчика у господарській споруді за місцем мешкання надійшла до Кегичівського відділення поліції 2 січня близько 18:00. За адресою, вказаною в повідомленні, виїжджало керівництво та слідчо-оперативна група підрозділу. Поліцейські опитали свідків та оглянули місце події.

Тіло загиблого без видимих ознак насильницької смерті направлено для проведення судово-медичної експертизи. Встановлено, що хлопчик навчався у п’ятому класі школи, розташованої в сусідньому селі. Напередодні події конфліктів у родині та з однолітками не було.

Читайте також: Двох іноземних студенток знайшли мертвими у Харкові. Фото

Родина загиблого на обліку поліції не перебуває, є благополучною, виховує ще чотирьох дітей. Слідчі Кегичівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство». На даний час працівники поліції з’ясовують усі обставини трагедії.

Автор: Олександр Ушаков