На Харківщині затримали чоловіка, який вдарив ножем юнака

Фото: hk.npu.gov.ua Фото: hk.npu.gov.ua
Інцидент трапився в Первомайському.

10 квітня до Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що на санпропусник у тяжкому стані доставлено 17-річного хлопця з тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаної рани передньої поверхні шиї з пошкодженням трахеї. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Харківській області.

Поліцейські з'ясували, що близько 22:33 потерпілий зі своїми друзями знаходився на вулиці. Хлопець звернувся до перехожих та попросив цигарку. Коли він підійшов до чоловіків, один з них дістав ніж та вдарив ним хлопця. Чоловік з місця події зник.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника, яким виявився 43-річний мешканець Первомайського, раніше не судимий. Чоловік зізнався у скоєному та вказав місце, куди викинув ніж, — у шахту ліфта за місцем свого проживання.

З місця події також були вилучені інші речові докази, а також відеоматеріали з камер відеоспостереження.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.15 та п. 7 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

43-річному чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Читайте також: У Харківській області на хабарі погорів державний виконавець