Напад на поліцейського — постраждалий у реанімації, слідство звертається до водіїв. Фото

Фото:nv.ua Фото:nv.ua
Уранці 16 січня невідомі у балаклавах скоїли напад на 39-річного офіцера поліції.

Станом на 17 січня, за даними медиків, правоохоронець, який отримав серйозні травми шиї та голови, перебуває у стабільно важкому стані. Він — у реанімації на апараті штучної вентиляції легень. Погіршень нема. Покращення стану лікарі очікують не раніше аніж за декілька днів. 

За даними начальника ГУНП у Харківській області Олега Беха, відразу після нападу на офіцера поліції весь особовий склад поліції Харківщини був піднятий по тривозі. Із місця події експерти вилучили велику кількість речових доказів, опрацювали відео з камер відеоспостереження. Слідчі відпрацьовують низку версій скоєння злочину, у тому числі у зв’язку із професійною діяльністю потерпілого.

17 січня харківська поліція звернулася по допомогу до водіїв автівок в отриманні записів із відеореєстраторів.

«Прохання до водіїв, які 16 січня 2019 року з 5:30 до 8:00 рухалися вулицями Краснодарська, Сонячна, Салтівське шосе, проспектами Московський та Тракторобудівників, а також до усіх, хто має будь-яку інформацію про місцезнаходження автомобіля Daewoo Lanos темного кольору, державний номер АХ 1012 АА, надати до поліції записи з відеореєстраторів або інформацію про розшукуваний автомобіль», —  ідеться у повідомленні на офіційному сайті ГУ НПУ у Харківській області.

Кадр із запису камери відеоспостереження авто, що розшукується.

Контактні телефони поліції: 102, 70-59-300, 70-59-363, 73-08-214.

Читайте по темі: Стрілянина у Харкові — в області ввели в дію операцію «Сирена». Фото, відео