Нелегалів з В'єтнаму знову затримали на кордоні (ФОТО)

Фото Східного регіонального управління Харківського прикордонного загону Фото Східного регіонального управління Харківського прикордонного загону
Групу громадян В’єтнаму затримали учора на Харківщині прикордонники відділу прикордонної служби «Вовчанськ» за кілька сотень метрів від кордону.

Виявили порушників за допомогою технічних засобів охорони кордону. Під час моніторингу українсько-російської межі після спрацювання сигналізаційного приладу «Хміль» прикордонники відділу «Вовчанськ» затримали громадян азіатської зовнішньості. Об’єктив тепловізора помітив три особи. Вже за кілька хвилин правоохоронці затримали невідомих. Вони пояснили, що є громадянами В’єтнаму, але жодних документів при собі не мали.

Мандрівників було доставлено до підрозділу з метою з'ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність затриманих перед законом визначить суд. На даний час розглядається питання щодо реадмісії затриманих громадян до Російської Федерації.

З початку року це вже третій випадок затримання груп незаконних мігрантів поза пунктами пропуску на ділянці Харківського прикордонного загону. Раніше групи нелегалів затримувались на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби «Дергачі» та «Вільхуватка».

Загалом було затримано 8 вихідців з країн Азії. Також правоохоронцям вдалося викрити канали та затримати посібників незаконного переправлення мігрантів через державний кордон.

Нагадаємо, за останній місяць на кордоні з Росією затримали групу біженців з Афганістану та В'єтнаму.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта