Пасажири маршруток скаржаться на лайку водіїв і побиття

Фото: Інна Можейко Фото: Інна Можейко
Скандальна ситуація виникла із перевезенням пільговиків з Липецької та Слобожанської сільрад до обласного центру, якийм зай­мається АТП-16329.

Останнім часом цей перевізник частково обмежив проїзд пільговиків на  маршруті. Замість двох днів тепер безкоштовно пільговики можуть дістатися до Харкова тільки по вівторках.

Рішення перевізника перей­ти на один «пільговий» день  викликало обурення серед місцевих. Піддає жарку до ситуації і те, що дуже часто, за словами жителів цих сіл, водії маршруту начебто поводяться непрофесійно. Приміром, 14 серпня на зупинці Героїв Праці біля маршрутки Харків – Липці між водієм та пенсіонерами навіть виникла бійка.

«Водій виштовхував людей похилого віку, людей з інвалідністю з автобуса, ображав нецензурною лайкою. І такі випадки виникають досить часто», – ідеться в колективному листі до редакції «СК» від жителів Липецької сільради.

Цей факт підтвердили у Липецькій сільскій раді. За словами голови Олександра Федоренка, жителі прийшли до ради, скаржились на хамовиту поведінку водія та написали відповідні заяви.

Мільйонерів у Харківській області стало більше

Детальніше про скандальну ситуацію, яка виникла на маршруті Харків - Липці, читайте у статті.

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта