Пенсіонер порубав сокирою сина та мало не зарубав жінку

http://ru-read.ru http://ru-read.ru
Обоє постраждалих живі, жінку з серйозними трамвами госпіталізовано.

8 квітня 2013 року до чергової частини Люботинського відділу міліції Харківської області надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні Харкова доставлена 43-річна мешканка селища Люботин. Медики констатували у жінки тяжке колото-різане поранення в області шиї, повідомляє сайт ГУМВС України в Харківській області.

Працівники слідчо–оперативної групи, які негайно вирушили на місце пригоди, встановили, що 70 – річний пенсіонер за місцем мешкання розпивав спиртні напої разом зі своїм 41-річним сином та 43-річною жінкою, яка завітала до них у гості.

Під час застілля між чоловіками несподівано виникла суперечка, яка згодом переросла в криваву різанину. Пенсіонер, не витерпів образ від власного сина, схопив сокиру та вдарив його по шиї, а потім, не роздумуючи, вчинив те ж саме і з жінкою. Гостя отримала серйозне поранення та була негайно доставлена до реанімаційного відділення харківської лікарні.

Сину також знадобилася медична допомога, але від госпіталізації він відмовився. Під час огляду приміщення правоохоронці вилучили знаряддя злочину та інші речові докази.

За даним фактом слідчими органами відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частини 2 статті 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Пенсіонера затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Що саме надихнуло чоловіка на таку жорстоку розправу, наразі з’ясовує слідство. За свої дії найближчим часом мешканець Харківської області може отримати або 15 років тюрми, або довічне ув’язнення.

Автор: Менеджер сайта