Пенсіонерку обікрав помічник по господарству на Харківщині

http://obozrevatel.com/ http://obozrevatel.com/
50-річний чоловік забрав із схованки бабусі 120 грн.

Як повідомляє ГУ МВС України у Харківській області, 75-річна мешканка села Дмитрівка Барвінківського району звернулася до міліції із заявою про те, що її пограбували. Жінка розповіла, що на днях отримала пенсію та сховала її під скатертинку кухонного столу. Після цього старенька пішла у справах до своєї знайомої, а коли повернулася, то помітила відсутність частини грошей, а саме 120 гривень. В будинку пенсіонерка мешкає сама, отже під підозру потрапили особи, які були вхожі в дім бабусі.

В ході проведення подворового обходу та опитуванні свідків події, працівникам карного розшуку вдалося встановити, що в день крадіжки до будинку навідувався її знайомий 50-річний чоловік. Він ніде не працював і вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжку. Чоловік неодноразово допомагав старенькій по господарству, і в день злочину його теж бачили на подвір’ї бабусі.

За підозрою у вчиненні злочину чоловіка було затримано. Під час допиту він зізнався в скоєнні крадіжки. Зловмиснику було відомо, що саме того дня бабуся отримала пенсію. Він, добре знаючи про схованку старенької, вирішив взяти трохи грошей собі, сподіваючись на те, що господиня не помітить їх відсутності.

Наразі за вказаним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст.185(крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання до 6 років позбавлення волі.

Автор: Администратор сайта