Під час збуту наркотиків у Харкові затримали чоловіка. Фото

Фото: ГУНПУ Фото: ГУНПУ
У чоловіка виявили 350 гривень, отриманих від збуту психотропної речовини та мобільний телефон.

Під час проведення обшуку оселі зловмисника було вилучено ще 3 пакети з психотропною речовиною вагою близько 1 грама та саморобний пристрій для вживання наркотичних речовин. Про це повідомили у ГУНПУ в Харківській області.


В рамках кримінального провадження був задокументований факт збуту близько 1 грама канабісу й близько 0,15 грама психотропної речовини.


За інформацією правоохоронців, 49-річний чоловік, що має судимість за збут наркотиків,тривалий час займався реалізацією канабісу та психотропних речовин разом зі своїм знайомим. Наркотики він замовляв через мережу Інтернет та отримував їх через «закладки».


Оперативні дії проводилися працівниками Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Індустріального відділу поліції під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури № 3 в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


Наразі зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також встановлюються злочинні зв’язки затриманого, джерело постачання наркотичних засобів і місце їх придбання.

Микола Мельник