Під Чугуєвом два авто розтрощили одне одного. Фото. ОНОВЛЕНО

Фото:hk.npu.gov.ua Фото:hk.npu.gov.ua
У смертельній ДТП, за попередніми даними, загинуло чотири людини. Дітей серед загиблих немає.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на 541-му кілометрі автошляху Київ-Харків-Довжанський біля села Коробочкине, неподалік Чугуєва, 14 січня близько 08:00, ідеться у повідомленні ГУ НПУ у Харківській області.  Зіштовхнулися мікроавтобус Renault Master, водій котрого перевозив дев'ятьох пасажирів, та легковик Hyundai, у якому їхало троє людей

ОНОВЛЕНО (станом на 11.26): крім чотирьох загиблих на місці (троє з яких водій та пасажири легковика), внаслідок аварії постраждали дев'ятеро осіб. Сімох у важкому стані відвезли до Чугуївської лікарні, двох — до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Як повідомили у ДСНС, трьох з постраждалих вилучили з понівеченого внаслідок ДТП мікроавтобуса рятувальники: «двох вдалося витягти, не застосовуючи спеціальний гідравлічний інструмент, одну пасажирку Renault, яку сильно затисло, довелося вирізати».

ОНОВЛЕНО (станом на 15.37). Як заявив керівник ГУ НПУ у Харківській області Олег Бех, слідчі, які і досі працюють на місці події, з’ясували, що з керуванням не впорався водій легковика Hyundai.

 — Він виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом Renault. За яких причин так сталося, буде остаточно встановлено після проведення низки технічних експертиз,  — повідомив Олег Бех.

Зараз усім потерпілим надається необхідна медична допомога. Це в основному пасажири мікроавтобуса, жителі Донецької та Луганської областей. 

 На місце події виїхали працівники поліції, станом на 9.49 тривав його огляд правоохоронцями.

 Інформація про аварію зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Чугуївського відділу поліції. Порушено провадження за ст. 286 ч. 3 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Усі обставини аварії встановлюються. 

 Читайте також: У Харкові на перехожих обвалилася покрівля торгового павільйону. Фото