Під Києвом розбився тренувальний літак. Пілот загинув

http://krasnograd-city.com http://krasnograd-city.com
Трагедія сталася поблизу аеродрому "Чайка".

Під Києвом розбився навчально-тренувальний літак "Як 52", повідомляє  УНН.

Літак розбився поблизу тренувальномго аеродрому "Чайка". Прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері в Київській області здійснюється процесуальне керівництво розслідування за фактом падіння літака Як-52 під Києвом. Про це повідомила прес-секретар прокурора Київської області Світлана Судак.

Відомості до ЄРДР внесені і розпочато розслідування за ч.2 ст. 276 ККУ (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Розслідування проводить слідчий відділ лінійної міліції на станції Київ-Пасажирський Південно-Західної залізниці.

Як повідомила прес-секретар прокурора області, літак здійснював ознайомчо-тренувальний політ і впав практично одразу після зльоту. Ніхто з мешканців села Петропавловська Борщагівка не постраждав. Пілот літака загинув, а пасажир був госпіталізований.

С.Судак наголосила, що наразі перевіряються всі можливі версії причин падіння літака: від людського фактору до технічних несправностей, з’ясовуються обставини польоту та інше.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта